調理済食品及び健康食品の安全・衛生対策の現状と問題点 : 総務庁の行政監察結果からみて

Bibliographic Information

調理済食品及び健康食品の安全・衛生対策の現状と問題点 : 総務庁の行政監察結果からみて

総務庁行政監察局編

大蔵省印刷局, 1988.11

Title Transcription

チョウリズミ ショクヒン オヨビ ケンコウ ショクヒン ノ アンゼン エイセイ タイサク ノ ゲンジョウ ト モンダイテン : ソウムチョウ ノ ギョウセイ カンサツ ケッカ カラ ミテ

Available at  / 42 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1 監察の目的等
  • 第2 監察結果(調理済食品に関する衛生管理対策;健康食品に関する安全・衛生対策)
  • 資料

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN02930100
  • ISBN
    • 4172670008
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    9,119p
  • Size
    21cm
  • Classification
Page Top