Bibliographic Information

食品業界

小沢国男著

(教育社新書, . 産業界シリーズ||サンギョウカイ シリーズ ; 520)

教育社, 1987.4

Title Transcription

ショクヒン ギョウカイ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 25 libraries

Note

参考文献:p249〜250

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品産業の基本的枠組みと食品工業
  • 第2章 食料の需要に関する諸問題と食品工業
  • 第3章 食品工業の発達過程と原料・資本の自由化進展
  • 第4章 食品工業の特質と課題
  • 第5章 第一次食品工業と企業
  • 第6章 第二次食品工業と企業
  • 第7章 第三次食品工業の性格と構造

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN03012486
  • ISBN
    • 431550565X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [東村山]
  • Pages/Volumes
    250p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top