Bibliographic Information

食品学各論

露木英男編著

共立出版, 1989.4

Title Transcription

ショクヒンガク カクロン

Available at  / 54 libraries

Note

各章末:参考文献

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 食品の分類
  • 2章 植物性食品
  • 3章 動物性食品
  • 4章 食用油脂
  • 5章 甘味料
  • 6章 調味料
  • 7章 香辛料
  • 8章 嗜好飲料
  • 9章 菓子
  • 10章 冷凍食品
  • 11章 特殊栄養食品
  • 12章 健康食品
  • 13章 発酵食品
  • 14章 食品の鑑別

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN0346415X
  • ISBN
    • 4320060733
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    326p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top