ラルース料理百科事典

Bibliographic Information

ラルース料理百科事典

プロスペル・モンタニェ著 ; ロベール・J.クルティーヌ改訂

三洋出版貿易, 1975-

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 日本語・英語索引

Other Title

Nouveau Larousse gastronomique

Title Transcription

ラルース リョウリ ヒャッカ ジテン

Available at  / 91 libraries

Search this Book/Journal

Note

日本語版製作者 企画:鈴木常夫 監修:大木吉甫[他] 翻訳:今井克宏[他]

Details

  • NCID
    BN04136407
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    fre
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    7冊
  • Size
    27cm
Page Top