食品のアミノ酸含量表
Author(s)
Bibliographic Information
食品のアミノ酸含量表
第一出版, 1984
第4版
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ アミノサン ガンリョウヒョウ
Available at 19 libraries
  Aomori
  Iwate
  Miyagi
  Akita
  Yamagata
  Fukushima
  Ibaraki
  Tochigi
  Gunma
  Saitama
  Chiba
  Tokyo
  Kanagawa
  Niigata
  Toyama
  Ishikawa
  Fukui
  Yamanashi
  Nagano
  Gifu
  Shizuoka
  Aichi
  Mie
  Shiga
  Kyoto
  Osaka
  Hyogo
  Nara
  Wakayama
  Tottori
  Shimane
  Okayama
  Hiroshima
  Yamaguchi
  Tokushima
  Kagawa
  Ehime
  Kochi
  Fukuoka
  Saga
  Nagasaki
  Kumamoto
  Oita
  Miyazaki
  Kagoshima
  Okinawa
  Korea
  China
  Thailand
  United Kingdom
  Germany
  Switzerland
  France
  Belgium
  Netherlands
  Sweden
  Norway
  United States of America
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55/SH96100137981
Search this Book/Journal
Note
4訂日本食品標準成分表および1973年FAO/WHOのアミノ酸スコア準拠
Contents of Works
- 第1部:食品のアミノ酸含量表 / FAO栄養部食糧政策及食品科学課編,1970
- 第2部:日本食品アミノ酸組成表 / 科学技術庁資源調査会編,1966