麺、イモ、茶
Author(s)
Bibliographic Information
麺、イモ、茶
(人間は何を食べてきたか, アジア・太平洋編 上)
日本放送出版協会, 1990.5
- Other Title
-
麺イモ茶
- Title Transcription
-
メン イモ チャ
Available at / 127 libraries
-
Graduate School of Asian and African Area Studies, Kyoto Universityアフリカ専攻
383.8||Nhk||190063086
-
INTERNATIONAL CHRISTIAN UNIVERSITY LIBRARY図
383.8/N772n/v.103879244,
アジア・太平洋編 上383.8/N772n/v.103879244 -
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の著者: 奥村彪生, 西山喜一, 松下智
Description and Table of Contents
Description
アジアの民が育んだ食文化そのルーツと伝播への旅。
Table of Contents
- 黄土の民の知恵と技 麺(アジアを結ぶ麺ロード;麺のふるさと、中国への旅)
- 太古からのメッセージ イモ(一万年の時を越えて;イモが世界の食を支える)
- 南方に生命の嘉木あり 茶(心と生命の水・茶;茶の文化と伝播)
by "BOOK database"