四季味ごよみ
Author(s)
Bibliographic Information
四季味ごよみ
講談社, 1990
- 春
- 夏
- 秋
- 冬
- Title Transcription
-
シキ アジゴヨミ
Available at 47 libraries
-
春596.3/3/1000016730,
夏596.3/3/2000016748, 秋596.3/3/3000016756, 冬596.3/3/4000016764 -
春596.21||Ko19||1205644F,
夏596.21||Ko19||2205643H, 秋596.21||Ko19||3205642J, 冬596.21||Ko19||4205641B -
春F596.2/S016000378743,
夏F596.2/S016000378744, 秋F596.2/S016000378745, 冬F596.2/S016000378746 -
春596.3/SH 34000091268,
夏596.3/SH 34000091269, 秋596.3/SH 34000091270, 冬596.3/SH 34000091271 -
Kwassui Women's University Library図
春596.21/S401082805,
夏596.21/S4-201082806, 秋596.21/S4-301082807, 冬596.21/S4-401082808 OPAC
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
Table of Contents
- 行事味ごよみ(雛祭り;花見;端午の節句;春を彩る和菓子;ふるさとの春祭り)
- 魚介味ごよみ(真鯛;鮎並;鰆 ほか)
- 野菜味ごよみ(筍;芥子菜;三つ葉 ほか)
- 果実味ごよみ
- 山野草味ごよみ
- 名料亭と老舗—料理製作店と作り方
by "BOOK database"