食品加工学
Author(s)
Bibliographic Information
食品加工学
共立出版, 1990.3
- Title Transcription
-
ショクヒン カコウガク
Available at 61 libraries
  Aomori
  Iwate
  Miyagi
  Akita
  Yamagata
  Fukushima
  Ibaraki
  Tochigi
  Gunma
  Saitama
  Chiba
  Tokyo
  Kanagawa
  Niigata
  Toyama
  Ishikawa
  Fukui
  Yamanashi
  Nagano
  Gifu
  Shizuoka
  Aichi
  Mie
  Shiga
  Kyoto
  Osaka
  Hyogo
  Nara
  Wakayama
  Tottori
  Shimane
  Okayama
  Hiroshima
  Yamaguchi
  Tokushima
  Kagawa
  Ehime
  Kochi
  Fukuoka
  Saga
  Nagasaki
  Kumamoto
  Oita
  Miyazaki
  Kagoshima
  Okinawa
  Korea
  China
  Thailand
  United Kingdom
  Germany
  Switzerland
  France
  Belgium
  Netherlands
  Sweden
  Norway
  United States of America
Search this Book/Journal
Note
参考文献:p215〜217
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1章 総論(食品加工学の定義;食品加工学の内容;食品加工の基本理念;食品加工の目的)
- 2章 食品の加工(食品の加工法;農産食品の加工;畜産食品の加工;水産食品の加工;調味料およびし好食品)
- 3章 食品の保存(食品の保存法;保存食品の製造)
- 4章 食品の包装(食品の包装法;包装食品の製造;加工食品の規格・表示制度)
by "BOOK database"