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食品加工学

露木英男編著

共立出版, 1990.3

Title Transcription

ショクヒン カコウガク

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Note

参考文献:p215〜217

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 総論(食品加工学の定義;食品加工学の内容;食品加工の基本理念;食品加工の目的)
  • 2章 食品の加工(食品の加工法;農産食品の加工;畜産食品の加工;水産食品の加工;調味料およびし好食品)
  • 3章 食品の保存(食品の保存法;保存食品の製造)
  • 4章 食品の包装(食品の包装法;包装食品の製造;加工食品の規格・表示制度)

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Details

  • NCID
    BN04792052
  • ISBN
    • 4320060784
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    226p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
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