Bibliographic Information

日本のウイスキー

(世界の酒 / 井上宗和著, 6)

角川書店, 1990.3

Title Transcription

ニホン ノ ウイスキー

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 18 libraries

Description and Table of Contents

Description

異国の酒ウイスキーが日本に定着し、高品質な酒が作られるまでには、先人たちの偉大な努力とさまざまな物語りがあった。日本の風土に根ざし愛飲されているウイスキーと作り手たちの完全ガイド。

Table of Contents

  • 日本のウイスキー(その歴史;日本のウイスキー・マップ;日本のウイスキーの父・鳥井信治郎小伝;日本のウイスキー・製法;ウイスキー製法の実際)
  • 日本のウイスキーのにない手たち(サントリー;関東麦芽;サングレイン;ニッカウ井スキー;キリン・シーグラム;三楽;宝酒造;本坊酒造;江井ケ嶋酒造;東洋醸造;東亜酒造;モンデ酒造)
  • ウイスキー語録(ウイスキーの原料;バッティングとブレンド;古いほど良いか?熟成の秘密;ウイスキーの飲み方考現学;良いウイスキー、悪いウイスキー ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN04886203
  • ISBN
    • 4046204060
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    135p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top