Bibliographic Information

栄養・調理

山口和子編著

(介護福祉士選書, 10)

建帛社, 1990.4

Title Transcription

エイヨウ チョウリ

Related Bibliography 2 items

Available at  / 30 libraries

Note

執筆:秋山治子ほか

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 身体機能と栄養
  • 第2章 高齢者、身体障害者と栄養
  • 第3章 食品成分と保存・管理
  • 第4章 調理と設備
  • 第5章 調理器具、設備、エネルギー源
  • 第6章 食品衛生に関する法規

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN04889711
  • ISBN
    • 4767935105
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii,198p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top