日本料理春夏秋冬 : 手軽るにできる一品料理

Bibliographic Information

日本料理春夏秋冬 : 手軽るにできる一品料理

宮沢退助著

柴田書店, 1989.8

Title Transcription

ニホン リョウリ シュンカ シュウトウ

Description and Table of Contents

Description

お通し前菜;刺身;筍;新馬鈴薯;甘鯛;鉢肴(焼き物・揚げ物);鮑;煮物;鮭;蒸し物;きのこ;豆腐;酢の物和え物;鶏;鴨;口直し;精進料理;寿司ご飯;食後;重詰

by "BOOK database"

Details
  • NCID
    BN04970900
  • ISBN
    • 438805528X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    158p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top