Bibliographic Information

臨床栄養学

美濃真編著

(栄養学講義, 3)

光生館, 1990.1

Title Transcription

リンショウ エイヨウガク

Available at  / 57 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 臨床栄養学の意義
  • 2 臨床検査
  • 3 病態生理
  • 4 胃・腸
  • 5 肝・胆・膵
  • 6 内分泌・代謝
  • 7 循環器
  • 8 腎臓
  • 9 血液
  • 10 感染症
  • 11 アレルギーと食事
  • 12 骨・関節
  • 13 歯科
  • 14 栄養欠陥
  • 15 心身症
  • 16 外科
  • 17 小児
  • 18 検査食
  • 19 栄養法

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN0533134X
  • ISBN
    • 4332700724
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    269p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top