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食品

熊沢孝著

(日経産業シリーズ)

日本経済新聞社, 1990.9

改訂版

Other Title

Food processing

Title Transcription

ショクヒン

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Available at  / 32 libraries

Description and Table of Contents

Description

市場の成熟と個食化の進展で変わる経営環境。バイオ技術の応用や機能性食品の開発に凌ぎを削る業界の姿を描く。

Table of Contents

  • 第1章 ライフスタイルの変化と食品産業
  • 第2章 迫られる新製品開発
  • 第3章 “食品新時代”へ
  • 第4章 各社の戦略を探る

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Details

  • NCID
    BN05423084
  • ISBN
    • 453203339X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    213p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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