Bibliographic Information

水産物の鮮度保持

太田静行著

筑波書房, 1990.6

Title Transcription

スイサンブツ ノ センド ホジ

Related Bibliography 1 items

Available at  / 14 libraries

Note

付:文献

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 魚の死後変化と鮮度の低下(死後硬直と解硬;魚の死後の化学的変化;においの悪化;腐敗;鮮度低下に関連した食中毒;魚の鮮度と用途)
  • 第2章 魚の鮮度の判定法(五感による方法;魚の鮮度の化学的測定法;K値の測定法)
  • 第3章 魚の鮮度を低下させない方法(活魚;冷凍;半凍結法;脱水シート)
  • 第4章 魚の生臭さに対処する方法(におい成分あるいはその元になる成分を除去する;におい成分を不揮発性にする;におい成分のマスク)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN05563119
  • ISBN
    • 4886700691
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    152p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top