四季のおかず : 北の食卓

Bibliographic Information

四季のおかず : 北の食卓

南部あき子著

北海道新聞社, 1990.5

Title Transcription

シキ ノ オカズ : キタ ノ ショクタク

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Description

季節感豊かな材料を使った北の味、おふくろの味、海の向こうの味140種。料理に慣れないひとにも向くよう、調理上の手順やコツをわかりやすく解説している。巻末に材料別調理法の索引つき。

Table of Contents

  • 1 春の料理
  • 2 夏の料理
  • 3 秋の料理
  • 4 冬の料理

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN05709779
  • ISBN
    • 4893635670
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    札幌
  • Pages/Volumes
    206p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top