イタリア料理百科

Author(s)

Bibliographic Information

イタリア料理百科

イタリア料理百科刊行会, 1986.11

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Other Title

Enciclopedia della cucina Italiana

Title Transcription

イタリア リョウリ ヒャッカ

Available at  / 17 libraries

Search this Book/Journal

Note

監修:村上信夫[ほか]

1:前菜・野菜料理・果物・卵料理・パン/ポレンタ・チーズ. 2:パスタ料理・ニョッキ・ピッツア・ 米料理・スープ・ワイン. 3:魚介料理・肉料理・デザート・調理の基礎. 4:地方別料理の特徴・イタリア料理史・料理用語事典・索引

Details

  • NCID
    BN05769409
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    4冊
  • Size
    30cm
  • Classification
Page Top