Bibliographic Information

最新食品衛生学

天野慶之[ほか]著

恒星社厚生閣, 1990.11

全訂版

Title Transcription

サイシン ショクヒン エイセイガク

Related Bibliography 1 items

Available at  / 29 libraries

Note

付 食品衛生学実験

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品衛生の概念
  • 第2章 食中毒発生状況
  • 第3章 細菌性食中毒
  • 第4章 自然毒食中毒
  • 第5章 化学性食中毒
  • 第6章 食品添加物
  • 第7章 食品と経口伝染病
  • 第8章 食品の汚染指標細菌
  • 第9章 食品の腐敗
  • 第10章 衛生行政、対策
  • 付録 食品衛生学実験(食品微生物学実験;食品衛生化学実験)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN05773472
  • ISBN
    • 476990696X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    8,214p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top