Bibliographic Information

すし

柴田書店編

(新・儲かるメニュー)

柴田書店, 1988.8

Title Transcription

スシ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 8 libraries

Description and Table of Contents

Description

本書では、すしの業態としての拡がりを押さえつつ、名店技術にも相当の比重を割いている。学ぶべき基本は、やはり名店とよばれる店からより多く得られる、との判断によるものである。

Table of Contents

  • 人気メニュー128選
  • 食材の基礎知識
  • 調理道具・機器ガイド
  • 技術の基本に迫る
  • 店別事例研究
  • すし店経営で儲けるコツ

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN06280903
  • ISBN
    • 4388007641
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    107p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top