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河野友美編

(新・食品事典 / 河野友美編, 3-4)

真珠書院, 1991.5-1991.7

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ウオ

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Note

おもな参考文献: 2: p497-498

Description and Table of Contents

Description

食品の歴史、解説、調理法など、すべてを網羅。

Table of Contents

  • 総論(魚介類;魚類;頭足類;甲殻類;貝類;その他の水生動物)
  • 調理(魚の扱い方;さしみ;酢じめ;焼き魚;煮魚;蒸し魚;揚げ魚;魚介類と料理用語)
  • 魚介類の呼び方集

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Details

  • NCID
    BN06410306
  • ISBN
    • 4880091030
    • 4880091049
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    2冊
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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