Bibliographic Information

野菜 : 畑から食卓まで

吉田企世子編

(栄大選書)

女子栄養大学出版部, 1991.4

Title Transcription

ヤサイ : ハタケ カラ ショクタク マデ

Available at  / 64 libraries

Note

執筆: 荒井慶子ほか

Description and Table of Contents

Description

野菜なくして健康な食生活は成り立たない。野菜を作る人、売る人、買う人、食べる人へすぐに役立つ最新情報を提供します。

Table of Contents

  • 第1編 野菜の流通
  • 第2編 野菜の生い立ちと未来の野菜
  • 第3編 野菜作りと技術
  • 第4編 野菜をおいしく食べる条件
  • 第5編 野菜と栄養

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN06535436
  • ISBN
    • 4789552284
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    318p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top