Bibliographic Information

菓子

河野友美編

(新・食品事典 / 河野友美編, 10)

真珠書院, 1991.6

Title Transcription

カシ

Available at  / 142 libraries

Note

おもな参考文献: p314

Description and Table of Contents

Description

食品の歴史、解説、調理法など、すべてを網羅。

Table of Contents

  • 菓子と呼ばれる食べもの
  • 菓子の心理学と健康
  • 菓子各論
  • 菓子の材料
  • 菓子づくりの器具
  • 日本の名菓

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN06667958
  • ISBN
    • 4880091103
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    10, 324p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top