菓子
Author(s)
Bibliographic Information
菓子
(新・食品事典 / 河野友美編, 10)
真珠書院, 1991.6
- Title Transcription
-
カシ
Available at / 142 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
596.033||Sh69||1020031838
-
Library, Doshisha Women's College of Liberal Arts今
A596||K612||10WD;9581436600/WD;9881007336/WD;0381015068/WD;0381015076
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
おもな参考文献: p314
Description and Table of Contents
Description
食品の歴史、解説、調理法など、すべてを網羅。
Table of Contents
- 菓子と呼ばれる食べもの
- 菓子の心理学と健康
- 菓子各論
- 菓子の材料
- 菓子づくりの器具
- 日本の名菓
by "BOOK database"