Bibliographic Information

調味料

河野友美編

(新・食品事典 / 河野友美編, 7)

真珠書院, 1991.4

Title Transcription

チョウミリョウ

Available at  / 151 libraries

Note

おもな参考文献: p273

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 調味料(食塩;砂糖;酢;しょうゆ;みそ;トマト調味料;加工調味料;うま味調味料・ダシ;油)
  • 香辛料(香辛料の歴史;香辛料の分類;香辛料の効用;香辛料の使い方;香辛料各論)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN06668054
  • ISBN
    • 4880091073
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    15, 281p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top