色とりどりに四季の花料理

Bibliographic Information

色とりどりに四季の花料理

橋本郁三著

農山漁村文化協会, 1991.2

Title Transcription

イロ トリドリ ニ シキ ノ ハナ リョウリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 10 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 花料理入門コース(花一輪でいきいき料理;花をあしらってスパゲティ・サラダ;パスタ・サラダいろいろ;花冷めんをコーディネート;花のサラダいろいろ ほか)
  • 材料選びコース(庭の花を摘みとって;ベランダの花をいかして;家のまわりの花も材料に;野山にも遠出しよう;ときには市販のエディブル・フラワーで;エディブル・フラワー6種と、そのサラダ;エディブル・フラワーの遊び)
  • 四季の花料理(春のてびき;夏のてびき;秋のてびき;冬のてびき)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN06913668
  • ISBN
    • 4540901001
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    136p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top