Bibliographic Information

楽焼の技法

十代大樋長左衛門著

雄山閣出版, 1991.4

  • 新装版

Title Transcription

ラクヤキ ノ ギホウ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 19 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 楽焼の楽しさと魅力
  • 楽焼の伝統と歴史
  • 楽焼の用具・材料
  • 楽焼の基本技法
  • 楽焼の実技(楽茶碗の作り方;水指の作り方;香合の作り方;花入の作り方;茶入の作り方;蓋置の作り方;香炉の作り方;皿・鉢の作り方;徳利・ぐい呑みの作り方;向付の作り方;陶筥の作り方;灰皿の作り方;ブローチ・タイピン・帯止めの作り方;陶板・レリーフの作り方)
  • 楽焼の手入れと保存

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN07035304
  • ISBN
    • 4639000510
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    182p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top