野菜・藻類
Author(s)
Bibliographic Information
野菜・藻類
(新・食品事典 / 河野友美編, 5)
真珠書院, 1992.1
- Other Title
-
野菜藻類
- Title Transcription
-
ヤサイ・ソウルイ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
新・食品事典 (5 (野菜・藻類))
1992
Limited -
新・食品事典 (5 (野菜・藻類))
Available at / 138 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
596.033||Sh69||520031834
-
Library, Doshisha Women's College of Liberal Arts今
A596||K612||5WD;9581436561/WD;9881007298/WD;0381015033/WD;0381021211
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
おもな参考文献: p382-383
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 野菜(野菜とは;歴史;野菜の種類;野菜の保存;野菜の流通;野菜の栽培;野菜の成分;野菜の調理;野菜の調理科学)
- 藻類(藻類とは;歴史;藻類の種類;藻類の保存;海藻の調理;野菜・藻類にまつわる言葉)
- 野菜・藻類各論
by "BOOK database"