Bibliographic Information

野菜・藻類

河野友美編

(新・食品事典 / 河野友美編, 5)

真珠書院, 1992.1

Other Title

野菜藻類

Title Transcription

ヤサイ・ソウルイ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 138 libraries

Note

おもな参考文献: p382-383

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 野菜(野菜とは;歴史;野菜の種類;野菜の保存;野菜の流通;野菜の栽培;野菜の成分;野菜の調理;野菜の調理科学)
  • 藻類(藻類とは;歴史;藻類の種類;藻類の保存;海藻の調理;野菜・藻類にまつわる言葉)
  • 野菜・藻類各論

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN07388100
  • ISBN
    • 4880091057
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    9, 397p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top