健康食柿

Author(s)

    • 傍島, 善次 ソバジマ, ヨシツグ

Bibliographic Information

健康食柿

傍島善次編著

(手づくり日本食シリーズ)

農山漁村文化協会, 1986.2

Title Transcription

ケンコウショク カキ

Available at  / 57 libraries

Description and Table of Contents

Description

古くて新しい果物・柿の利用徹底ガイド。柿漢方と柿料理のすべて。柿の葉茶、柿酢、柿渋の利用から、干柿つくり、漬物つくり、デザート、マリネ、すし…。

Table of Contents

  • 柿利用全科
  • 健康食—柿
  • 日本人と柿のつき合い

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN07438264
  • ISBN
    • 4540850687
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    211p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top