蛋白質必要量

Author(s)

    • 必須アミノ酸研究委員会 ヒッス アミノサン ケンキュウ イインカイ
    • FAO/WHO共同専門委員会 FAO WHO キョウドウ センモン イインカイ

Bibliographic Information

蛋白質必要量

必須アミノ酸研究委員会訳

(FAO/WHO共同専門委員会報告)

日本必須アミノ酸協会 , 第一出版 (発売), 1965.11

Other Title

Protein requirements

Title Transcription

タンパクシツ ヒツヨウリョウ

Available at  / 75 libraries

Search this Book/Journal

Note

参考文献: p83-85

FAO Nutrition Meetings Report Series No.37 と WHO Techinical Report Series No.301 を合わせたものの翻訳

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN07510645
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京,東京
  • Pages/Volumes
    3, 2, 95p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top