Bibliographic Information

食事づくりセミナー : 自然から食卓まで子ども自身が構想し実践する

足立己幸,針谷順子 [著]

(食糧振興会叢書, 10 . 食生活と食文化||ショク セイカツ ト ショク ブンカ . 日本の食文化||ニホン ノ ショク ブンカ)

全国食糧振興会, 1985.3

Title Transcription

ショクジ ズクリ セミナー : シゼン カラ ショクタク マデ コドモ ジシン ガ コウソウシ ジッセン スル

Available at  / 22 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN07597723
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    83p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top