Bibliographic Information

イタリア料理入門

永作達宗編

(新潮文庫, ん-20-28)

新潮社, 1986.6

Title Transcription

イタリア リョウリ ニュウモン

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 14 libraries

Description and Table of Contents

Description

イタリア人は、ルネッサンス時代から米料理(リゾット)、麺料理(パスタ)が大好き—生ハムや新鮮な魚介類、季節の野菜、アンチョヴィーやオリーヴ等、独特の材料が巧みに組み合される洗練された今日の新しいイタリア料理は、世界で注目されています。本書は、くわしいプロセス写真とともにイタリア料理のフルコース42品の作り方を基本から教えます。オリジナルカラー料理書。

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN07899700
  • ISBN
    • 4101479011
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    287p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top