Bibliographic Information

河野友美編

(新・食品事典 / 河野友美編, 12)

真珠書院, 1992.7

Title Transcription

サケ

Note

おもな参考文献: p388-389

Description and Table of Contents

Description

食品の歴史、解説、調理法など、すべてを網羅。

Table of Contents

  • 酒(酒とは;酒の歴史;酒の語源;酒と神;酒にまつわる言葉;酒の種類;酒と健康;酒と料理)
  • 酒各論
  • 付録 聖書にでてくるブドウ酒

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BN07969205
  • ISBN
    • 488009112X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    7, 398p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top