正しい食生活のための食品成分表

Bibliographic Information

正しい食生活のための食品成分表

柴田書店, 1990-

  • 1990年版
  • 1991年版
  • 1992年版
  • 1993年版
  • 1994年版

Title Transcription

タダシイ ショクセイカツ ノ タメノ ショクヒン セイブンヒョウ :

Available at  / 25 libraries

Note

科学技術庁資源調査会「四訂日本食品成分表」同「日本食品脂溶性成分表」地方衛生研究所全国協議会「主要食品の食物繊維測定結果の概要」による 監修:松元文子

Description and Table of Contents

Volume

1990年版 ISBN 9784388660520

Table of Contents

  • 食品成分表—4訂
  • 栄養のための諸表
  • 調理のための諸表
Volume

1992年版 ISBN 9784388660544

Table of Contents

  • 食品成分表(4訂)
  • 栄養のための諸表
  • 調理のための諸表
Volume

1994年版 ISBN 9784388660568

Table of Contents

  • 食品成分表(四訂)
  • 栄養のための諸表
  • 調理のための諸表

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN07985981
  • ISBN
    • 4388660523
    • 438866054X
    • 4388660566
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top