Bibliographic Information

定本正月料理

柳原一成〔ほか〕著

(NHKきょうの料理)

日本放送出版協会, 1992.11

Title Transcription

テイホン ショウガツ リョウリ

Available at  / 21 libraries

Description and Table of Contents

Description

年の初めを祝っていただく正月料理には、日本の伝統や知恵がこめられています。本書は、祝い肴、口取りなどの伝承のおせち料理、おせち料理の神髄ともいえるお煮しめ、京料理ならではのお重詰めに加えて、郷土の雑煮を収載。

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN08474150
  • ISBN
    • 4140331070
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    149p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top