水産加工品の付加価値向上技術に関する研究 : わかめの品質向上に関する研究

Bibliographic Information

水産加工品の付加価値向上技術に関する研究 : わかめの品質向上に関する研究

(地域重要新技術開発促進事業, 昭和61年度)

岩手県水産試験場, 1987.3

  • [昭和61年度]

Title Transcription

スイサン カコウヒン ノ フカ カチ コウジョウ ギジュツ ニ カンスル ケンキュウ : ワカメ ノ ヒンシツ コウジョウ ニ カンスル ケンキュウ

Available at  / 3 libraries

Search this Book/Journal

Note

参考文献あり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN0973096X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [釜石]
  • Pages/Volumes
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top