Bibliographic Information

調理の基礎と科学

島田淳子,中沢文子,畑江敬子編

(調理科学講座, 2)

朝倉書店, 1993.11

Title Transcription

チョウリ ノ キソ ト カガク

Available at  / 159 libraries

Note

付参考文献. 索引: 巻末

Description and Table of Contents

Description

本書には調理操作、調理機器、エネルギーなどからみた調理科学的内容が網羅されている。

Table of Contents

  • 1 調理操作(非加熱操作;加熱操作;成分の抽出;調味操作;保存操作)
  • 2 大量調理(集団給食の大量調理;調理方法;適温給食の管理)
  • 3 調理器具・設備・エネルギー源(器具材料、包装材料;エネルギー源;非加熱用器具;加熱用器具;冷蔵庫;設備)

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Details

  • NCID
    BN10003940
  • ISBN
    • 4254615728
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v,210p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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