Bibliographic Information

食べ物づくりで遊ぼう

八田尚子,土橋とし子著

晶文社, 1993.11

Title Transcription

タベモノズクリ デ アソボウ

Available at  / 24 libraries

Description and Table of Contents

Description

草もち。梅干し。水ようかん。味噌。佃煮。ソーセージ。食いしん坊はよっといで。食卓を豊かにする手づくりのすすめ。イラスト満載。

Table of Contents

  • 春(草もち;うどん;かまぼこ・ちくわ;干物)
  • 夏(チーズ・バター;豆腐;梅干;水ようかん)
  • 秋(ハム・ソーセージ;かりんとう;ジャム;しめサバ)
  • 冬(まんじゅう;つくだ煮;キムチ;あられ)
  • 春が来るまで(味噌)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN10059763
  • ISBN
    • 4794961480
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    126p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top