食べ物づくりで遊ぼう
Author(s)
Bibliographic Information
食べ物づくりで遊ぼう
晶文社, 1993.11
- Title Transcription
-
タベモノズクリ デ アソボウ
Available at / 24 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
草もち。梅干し。水ようかん。味噌。佃煮。ソーセージ。食いしん坊はよっといで。食卓を豊かにする手づくりのすすめ。イラスト満載。
Table of Contents
- 春(草もち;うどん;かまぼこ・ちくわ;干物)
- 夏(チーズ・バター;豆腐;梅干;水ようかん)
- 秋(ハム・ソーセージ;かりんとう;ジャム;しめサバ)
- 冬(まんじゅう;つくだ煮;キムチ;あられ)
- 春が来るまで(味噌)
by "BOOK database"