Bibliographic Information

和食 : 四季を楽しむ料理集

柳原一成著

(NHKきょうの料理)

日本放送出版協会, 1993.10

Title Transcription

ワショク : シキ オ タノシム リョウリシュウ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 23 libraries

Description and Table of Contents

Description

家庭に伝承したい日本料理。つくる喜びと和わう楽しさがよくわかる入門書。春夏秋冬、旬の魚と野菜、豆腐、鶏肉を使った酒の肴・総菜・客料理。これだけは知っておきたい料理150品余を収載。

Table of Contents

  • 花の季節に
  • 新緑のころ
  • 初夏のおとずれ
  • 夏、真っ盛り
  • 実りの秋
  • 寒い日のごちそう
  • 豆腐料理
  • 鶏料理

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN10169659
  • ISBN
    • 4140331089
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    157p
  • Size
    27cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top