とっておきの韓国・朝鮮料理

Bibliographic Information

とっておきの韓国・朝鮮料理

平松洋子文・構成

マガジンハウス, 1994.3

Title Transcription

トッテオキ ノ カンコク チョウセン リョウリ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 13 libraries

Note

監修:ジョン・キョンファ 撮影:菊地和男

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • ナムルと和えもの
  • ジョンと炒めもの
  • 煮もの
  • チゲとスープ
  • 焼き肉と肉料理
  • ごはんとおもち、粥
  • キムチ
  • うちの「小さなおかず」
  • お菓子とお茶

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN1088088X
  • ISBN
    • 4838704836
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top