日本の素材イタリア料理 : 専門家の味をあなたの食卓に

Author(s)
    • ルイジ・フィダンザー
Bibliographic Information

日本の素材イタリア料理 : 専門家の味をあなたの食卓に

ルイジ・フィダンザー[著]

(シェフ・シリーズ, 8)

中央公論社, 1993.9

8版

Other Title

ルイジの日本の素材イタリア料理

Title Transcription

ニホン ノ ソザイ イタリア リョウリ : センモンカ ノ アジ ヲ アナタノ ショクタク ニ

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BN11128828
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top