贅沢の応用 : 三つ星家庭料理を考える : 専門家の味をあなたの食卓に

Bibliographic Information

贅沢の応用 : 三つ星家庭料理を考える : 専門家の味をあなたの食卓に

高橋徳男[著]

(シェフ・シリーズ, 18)

中央公論社, 1986.4

Other Title

高橋徳男の贅沢の応用三つ星家庭料理を考える

Title Transcription

ゼイタク ノ オウヨウ : ミツボシ カテイ リョウリ オ カンガエル : センモンカ ノ アジ オ アナタ ノ ショクタク ニ

Available at  / 4 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN11130080
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    143p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top