海が語る料理 : 地元の素材と深くつき合う 専門家の味をあなたの食卓に

Bibliographic Information

海が語る料理 : 地元の素材と深くつき合う 専門家の味をあなたの食卓に

吉野豪洋〔著〕

(シェフ・シリーズ, 52)

中央公論社, 1992.2

Other Title

吉野豪洋の地元の素材と深くつき合う海が語る料理

Title Transcription

ウミ ガ カタル リョウリ : ジモト ノ ソザイ ト フカク ツキアウ センモンカ ノ アジ オ アナタノ ショクタク ニ

Available at  / 3 libraries

Search this Book/Journal

Note

著者の肖像あり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN11151251
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    144p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top