オーベルジュの味 : 箱根で実験するシェフの夢 専門家の味をあなたの食卓に

Bibliographic Information

オーベルジュの味 : 箱根で実験するシェフの夢 専門家の味をあなたの食卓に

勝又登〔著〕

(シェフ・シリーズ, 53)

中央公論社, 1992.4

Other Title

勝又登の箱根で実験するシェフの夢オーベルジュの味

Title Transcription

オーベルジュ ノ アジ : ハコネ デ ジッケンスル シェフ ノ ユメ センモンカ ノ アジ オ アナタ ノ ショクタク ニ

Available at  / 3 libraries

Search this Book/Journal

Note

著者の肖像あり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN11151364
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    144p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top