古典の隣で : 現代料理を作る位置 専門家の味をあなたの食卓に

Bibliographic Information

古典の隣で : 現代料理を作る位置 専門家の味をあなたの食卓に

フィリップ・バットン〔著〕

(シェフ・シリーズ, 55)

中央公論社, 1992.10

Other Title

古典の隣で

フィリップ・バットンの古典の隣で

Title Transcription

クラシック ノ トナリデ : ゲンダイ リョウリ オ ツクル イチ センモンカ ノ アジ オ アナタノ ショクタクニ

Available at  / 3 libraries

Search this Book/Journal

Note

著者の肖像あり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN11151659
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    144p
  • Size
    30cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top