Bibliographic Information

食品製造科学

露木英男 [ほか] 共著

建帛社, 1994.4

Other Title

Food science and technology

Title Transcription

ショクヒン セイゾウ カガク

Available at  / 115 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 日本の食品製造業の現況
  • 食品原料の成分
  • 食品製造と酵素
  • 食品製造と微生物
  • 食品保存法
  • 食品製造単位操作
  • 新食品製造技術
  • 農産食品
  • 畜産食品
  • 水産製品

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN11155591
  • ISBN
    • 9784767960562
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 376p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top