Bibliographic Information

自由奔放クッキング

檀太郎著

(新潮文庫, ん-20-38)

新潮社, 1987.8

Title Transcription

ジユウ ホンポウ クッキング

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 8 libraries

Description and Table of Contents

Description

安いメスの松葉ガニでつくる世にも美味なる炊きこみご飯、洗濯バサミで吊しドライヤーで乾かす干物、ペーパータオルで包む味噌漬けとシメサバ、使えばたちまち豪華中華ができあがるマカオの蝦醤…。これさえ知っていれば必ず料理の達人になれるマル秘のコツを、うまいものを世に広めようとの信念の持主が自信を持って紹介します。自由な発想で展開する、料理を楽しむための本。

Table of Contents

  • 海の幸
  • 山の幸
  • 異国の幸
  • 身近な幸

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN11223159
  • ISBN
    • 4101043116
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    239p
  • Size
    15cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top