簡素な料理 : 新フランス料理

Author(s)

    • Pacaud, Bernard.
    • 菅原, 恵美子 スガワラ, エミコ

Bibliographic Information

簡素な料理 : 新フランス料理

ベルナール・パコー著 ; 菅原恵美子訳

柴田書店, 1993.9

Other Title

L′Ambroisie place des vosges à Paris.

新フランス料理 : 簡素な料理

Title Transcription

カンソナ リョウリ : シン フランス リョウリ

Available at  / 13 libraries

Note

監修:小野正吉

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 解説 素朴な高級料理のルセット
  • ルセット(鮮魚店から;家禽店から;肉屋から;青果店から;トリュフおよび野生の茸商から;食料品店から;料理の基本)
  • 料理用語集
  • 料理名総覧

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN11388057
  • ISBN
    • 4388057029
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    fre
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    308p
  • Size
    25cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top