ハム・ソーセージ関連三法規 : 付・衛生管理マニュアル

Bibliographic Information

ハム・ソーセージ関連三法規 : 付・衛生管理マニュアル

日本食肉加工協会[ほか]監修

食肉通信社, 1993.7

Title Transcription

ハム ソーセージ カンレン サンホウキ : フ エイセイ カンリ マニュアル

Available at  / 6 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食品衛生法の改正
  • 2 日本農林規格(JAS)の改正
  • 3 ハム・ソーセージ類の表示に関する公正競争規約

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BN11431371
  • ISBN
    • 4879880353
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    大阪
  • Pages/Volumes
    213p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top