外食産業最前線 : ホスピタリティ時代のビジネス

Bibliographic Information

外食産業最前線 : ホスピタリティ時代のビジネス

奥住正道著

(じっきょうBooks)

実教出版, 1994.11

Other Title

Food service to hospitality business

Title Transcription

ガイショク サンギョウ サイゼンセン : ホスピタリティ ジダイ ノ ビジネス

Available at  / 40 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 ホスピタリティ産業を目指して
  • 第2章 顧客時代の芽生え
  • 第3章 変化の中の基本
  • 第4章 システム化時代の外食産業経営

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN11858467
  • ISBN
    • 4407032278
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii,218p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top