Bibliographic Information

ぜひ覚えたいおかず

NHK出版編

(NHKきょうの料理新・ポケットシリーズ, 11)

日本放送出版協会, 1994.5

Title Transcription

ゼヒ オボエタイ オカズ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 11 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 煮る
  • 焼く
  • 揚げる
  • いためる
  • 蒸す
  • あえ物・サラダ
  • ご飯物
  • 汁物・スープ

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN1203200X
  • ISBN
    • 4140331267
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    127p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top